Köp nu BabySlide

Tips från barnmorskan

Gå på gravidyoga

Öva på andnings- och avslappningstekniker för att bättre kunna hantera när kroppen värker och utsätts för extrema smärtor. På gravidyoga får du lära dig olika tekniker och ta del av konkreta verktyg som faktiskt kan underlätta för dig under förlossningen. Yoga är naturligtvis inte för alla, men är väl värt ett försök då det alltid finns någonting att ta lärdom av.

Lita på dig själv

Att tro på sig själv är något av det absolut viktigaste under en förlossning. Mental styrka kommer från att lita på sig själv och tro på att man klarar sig igenom det krävande. Våra kroppar är oftast betydligt starkare och tåligare än vad vi tror!

Lita på din barnmorska

Sjukvårdspersonalen gör allt för att du ska få en så bra och smidig förlossning som möjligt. De finns där för dig, ditt barn och ditt underliv – och gör allt de kan för att minska risken för bristningar och komplikationer.

Packa BB-väska

Du kan vara helt trygg i att barnet kommer att födas även om du inte har hunnit packa något alls inför förlossningen. Allt det viktigaste som en nyfödd behöver, finns på förlossningsavdelningen och BB. Men det kan ändå vara skönt att ha med sig några personliga saker hemifrån, både för mamma, bebis och den som följer med. BabySlide är en självklarhet att ha med i din BB-väska.

Har du frågor till oss eller vill du beställa BabySlide till din klinik?

Du som arbetar i förlossningsvården kan köpa in bristningsskydd i vår webbshop eller genom att kontakta oss på mejl: